H1ADSL

Megszakításoktól mentes és gyors internet kapcsolatra van szüksége ahhoz, hogy gazdaságosabban üzemeltesse vállalkozását, és szélesebb körben kommunikálhasson üzleti partnereivel?

Válassza a H1 Telekom ADSL szolgáltatását!

Valamennyi csomagválasztékunk a T-Com szolgáltatási területén érhető el.

Lássuk az előnyöket!

  • Kedvező havi fix díj, amely az adatforgalomtól, időtől független.
  • A telefon- illetve a faxvonal szabadon használható, miközben biztosított a folyamatos (megszakításmentes) internet kapcsolatot, így egyidőben lehet telefonálni, faxolni és internetezni korlátlanul.
  • A rendkívül gyors elérésnek köszönhetően nem kell hosszú perceken keresztül várni, míg egy oldalletöltés befejeződik.
  • Nem kell várni a telepítésre, hiszen a meglévő telefonvonal (analóg vagy ISDN) kerül átalakításra, új kiépítésre nincs szükség, így nem kell heteket várni arra, hogy a H1 Telekom aktiválja az ADSL szolgáltatást
  • A H1ADSL biztosításával igény esetén garantáljuk a weben való megjelenést (webszerver működtetési lehetőség saját, vagy bérelt hálózaton, opcionális domain név), és a levelezés, (e-mail cím, levelezés távoli, webes eléréssel) ha kell a nap 24 órájában.

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatát!

 

Gyermekvédelmi szűrőszoftver

Az internet-hozzáférés szolgáltatást nyújtó szolgáltatók 2014. július 1-jétől kötelesek valamely, a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, magyar nyelvű, könnyen telepíthető és használható szoftver (gyermekvédelmi szűrőszoftver) internetes honlapjukról való ingyenes letölthetőségét és használhatóságát biztosítani a piaci, civil és állami szférából egyaránt delegált tagokból álló tanácsadó testület, a Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal ajánlása alapján.

Az ajánlás itt tekinthető meg: http://nmhh.hu/dokumentum/162986/szuroszoftver_ajanlas.pdf 

Magyar nyelvű szűrőszoftverek

Norton Online Family: https://onlinefamily.norton.com/familysafety/loginStart.fs?inid=hu_201June_NOF&ULang=hun

Telepítési útmutató

A telepítést és további beállításokat bemutató videó elérhetősége itt

Microsoft Windows Live Családbiztonsági program (csak a Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1. operációs rendszereken használható):

Microsoft Windows Live Családbiztonsági program

Kiemelt szolgáltatások
Akciós ajánlataink