Impresszum

A honlap tulajdonosa és fenntartója a H1 Telekom Kft.

Székhely: 2051 Biatorbágy, Szent László utca 34.

Cégjegyzékszám: 13-09-096082

Adószám: 12514816-2-13

Központi telefonszám: 06 1 777 7800

 

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a H1 Telekom Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Társaságunk tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

A H1 Telekom Kft. weboldalai, illetve annak tartalma (adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja), vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a tulajdonos, azaz a H1 Telekom Kft. jogosult.

A H1 Telekom logó és a Társaság márkanevei, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a H1 Telekom Kft. kereskedelmi védjegyei.

A H1 Telekom előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, honlapba építeni, sajátként feltüntetni, vagy tárolni. A H1 Telekom azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Kiemelt szolgáltatások
Akciós ajánlataink